Terrasse

Jeg bygger træterrasser i alle størrelser og afskygninger.

Inde godt - ude bedst

627A0514 min scaled e1658406489573

En velanlagt træterrasse giver dig ikke kun mulighed for at sidde udenfor og drikke kaffe; den giver dig også fornemmelsen af at have et større hus, end du egentlig har.

Med en terrasse får du en “glidende” overgang mellem din bolig og dit udendørsareal, og når du er på terrassen, så føler du altså, at du på én gang opholder dig inde i din bolig og ude i din have.

627A0514 min scaled e1658406489573

Sådan foregår det

1

Du ringer til mig

Du fortæller mig om, hvilken terrasse du kunne tænke dig at få bygget. Jeg rådgiver dig.

2

Uforpligtende tilbud

Jeg vender tilbage med en pris på din nye terrasse.

3

Du accepterer tilbuddet

Vi laver en aftale og får styr på alle praktikaliteterne.

4

Arbejdet begyndes

Jeg bygger din terrasse, så du meget snart kan komme udenfor og nyde morgenkaffen.

"En træterrasse opleves i høj grad som en forlængelse af huset. Den har en blød overflade, og føles varm og behagelig at opholde sig på i sammenligning med fliser."

Jeg bygger træterrasser i Videbæk, Herning, Skjern og Holstebro

Jeg er specialiseret i at bygge træterrasser, og jeg har mange års erfaring med terrassebyggeri i alle former og størrelser. Jeg arbejder hårdt for at levere kvalitet og service til aftalt tid, og jeg hjælper også hjertens gerne jer med at skabe jeres drømme-terrasse.

En træterrasse, som er færdig til tiden

Jeg har mange års erfaring med træterrassebyggeri, og jeg har et stærkt øje for detaljen og kan hjælpe dig med at skabe den træterrasse, du drømmer om. Jeg har et godt kendskab til de forskellige træsorter og deres egenskaber, og jeg ved, hvordan man skaber en smuk og holdbar terrasse, som du kan nyde i årevis sammen med din familie og dine venner.

Desuden sætter jeg en ære i at overholde mine aftaler, så du kan være sikker på, at din træterrasse står klar til den aftalte tid. Jeg leverer altid høj kvalitet og service, og jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten. Jeg bruger kun de bedste materialer og produkter, så du kan være sikker på, at din træterrasse vil holde i mange år.

Lad os tage en terrasse-snak

Hvis du har brug for hjælp til at bygge din træterrasse, så kontakt mig enten på telefon eller mail. Jeg vil gerne høre om dine ønsker og ideer, så vi sammen kan finde frem til lige netop din drømmeterrasse.

Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud på din nye træterrasse.

 

Ofte stillede spørgsmål om træterrasser

Hvilke materialer kan bruges til opbygning af en terrasse?

Der er mange forskellige materialer, der kan bruges til opbygning af en terrasse. De mest almindelige materialer er træ, komposit, beton og sten. Træ er et populært materiale til terrasser, da det er holdbart, let at arbejde med og har et naturligt udseende. Komposit er et kunstigt materiale, der er lavet af plast og træfibre, og det er meget holdbart og let at vedligeholde. Beton er et stærkt materiale, der er velegnet til terrasser, da det er modstandsdygtigt over for vejr og slid. Fliser er et andet populært materiale til terrasser, da det er holdbart, let at vedligeholde og har et flot udseende.

Hvorfor vælge en træterrasse?

En træterrasse er både smuk og holdbar, og den kan tilpasses dine ønsker og behov. Det er for eksempel muligt at indbygge niveauforskelle og sektioner, som skaber “hyggekroge” på terrassen. Træterrasser er også et miljøvenligt valg, da træ er et naturligt materiale, der er bæredygtigt og genanvendeligt.

Skal en træterrasse vedligeholdes?

Træterrasser kræver lidt vedligeholdelse, men det er let at holde dem rene og pæne. Du skal blot sørge for at feje dem regelmæssigt og behandle dem med et godt træbeskyttelsesmiddel. Dette vil hjælpe med at bevare træets naturlige udseende og holdbarhed i mange år.

Hvad koster det at bygge en træterrasse?

Prisen for at bygge en træterrasse afhænger blandt andet af størrelsen, materialerne og kompleksiteten af konstruktionen. En lille, simpel terrasse er væsentligt billigere end en stor terrasse i flere niveauer. Prisen kan selvfølgelig tilpasses dine specifikke behøv og ønsker.

Skal jeg bygge din terrasse?

Tøv ikke med at kontakte mig; jeg er altid klar på at give et gratis og uforpligtende tilbud.

627A0507 min removebg preview e1661609283912

Skal jeg bygge din terrasse?

Tøv ikke med at kontakte mig; jeg er altid klar på at give et gratis og uforpligtende tilbud.